۱ ـ استفاده بهینه از خدمات گوگل، نیازمند یک حساب کاربری گوگل است. روش معمول برای ایجاد یک حساب کاربری گوگل، ساختن یک حساب کاربری در جی میل است.
اما اگر به هر دلیل کاربران مایل نباشند با استفاده از حساب جی میل خود از یکی از خدمات گوگل استفاده کنند، تکلیف چیست؟ در این موقع، گوگل به شما اجازه میدهد که یک حساب گوگل، جدای از حساب کاربری جی میل ایجاد کنید. برای این منظور به آدرس زیر بروید:
https://accounts.google.com/SignUpWithoutGmail
۲ ـ موتور جستجوی گوگل، معمولا بنا بر مفهوم Bubbling عمل میکند؛ به این معنا که از موارد مورد علاقه شما هم برای بهبود جستجو و هم برای خدمات رسانی بهتر به شرکت های تبلیغاتی استفاده میکند. لینک زیر شما را با پروفایلی که گوگل از شما به این منظور ساخته است، روبه رو میکند:
https://www.google.com/ads/preferences/
۳ ـ آیا به دنبال این هستید که همه دادههای مربوط به پروفایل خود در گوگل را دانلود کنید؟ این کار از چندی پیش در گوگل عملی شده است. سرویس Takeout گوگل به شما اجازه میدهد که هر بیتی از دادههای مربوط به خود را از هر سرویس گوگل که میخواهید، دانلود کنید:
https://www.google.com/takeout
۴ ـ گاه محتوایی روی گوگل بارگذاری میشود که شما موافق آن نیستید و بر خلاف نظر، واقعیت و یا عقاید شماست. خوشبختانه گوگل از یک صفحه پشتیبانی قانونی برخوردار است که میتوانید با آن مراحل درخواست حذف یک محتوا را از روی گوگل به دست آورید.
https://support.google.com/legal
۵ ـ سرویس نقشه گوگل دارای یک قابلیت کاربردی است که به شما اجازه میدهد، تاریخچه Locationها یا موقعیتهای خود را روی نقشه گوگل پیدا کنید. لینک زیر این تاریخچه از موقعیتهایی را که شما در آن بودهاید برای شما روی نقشه گوگل نمایش میدهد.
https://maps.google.com/locationhistory
۶ ـ همچنین اگر کنجکاوید بدانید تا کنون چه چیزهایی را در موتور جستجوی گوگل جستجو کردهاید، میتوانید به تاریخچه جستجوهای خود دسترسی داشته باشید و یا آن را غیر فعال کنید. گوگل یک پایگاه داده جامع از کلیدواژههای مورد جستجو توسط شما را ذخیره میکند که گزینههای بسیاری درباره تاریخ آنها نیز به همراه دارد.
https://history.google.com
۷ ـ آیا دو یا سه حساب کاربری گوگل یا جی میل دارید که از همه آنها در همه مواقع استفاده نمیکنید؟ با این لینک میتوانید اقدام به تنظیم یک یادآوری یا Reminder بکنید که به شما اطلاع میدهد از یک حساب کاربری برای مدت زمان طولانی استفاده نکردهاید. به وسیله این قابلیت، میتوانید جلو از دست رفتن یک حساب کاربری را که بیش از ۹ ماه استفاده نشده است، بگیرید.
https:/www.google.com/settings/account/inactive
۸ ـ آیا به این مشکوکاید که کسی جز خود شما از حساب کاربری گوگل یا جی میلتان استفاده میکند؟ میخواهید وضعیت فعالیت حساب کاربری خود را بدانید؟ خوشبختانه گوگل برای این موضوع نیز راهکار دارد:
https://security.google.com/settings/security/activity
۹ ـ مانند بسیاری از وب سایتهای دیگر گوگل به برنامهها و سایر وب سایتهایی که به نظرش مجاز هستند، اجازه میدهد به دادههای پروفایل شما دسترسی داشته باشند؛ هرچند این کار در بسیاری از مواقع ضروری است، گاهی برخی از برنامهها و وب سایتها از این موضوع سوءاستفاده میکنند. برای بررسی و یا ملغی کردن دسترسی برنامهها و وب سایتها به دادههای پروفایل خود به لینک زیر بروید.
https://security.google.com/settings/security/permissions
۱۰ ـ نکته پایانی اینکه اگر یکی از کاربران استفاده کننده از Appهای گوگل هستید، برای شما بسیار مهم است. کاربران Appهای گوگل کسانی هستند که با Domain شخصی خود به سرویس های گوگل دسترسی دارند. اگر احساس میکنید، حساب کاربری شما هک شده است، به لینک زیر مراجعه کنید. این لینک به شما اجازه میدهد، گذرواژه خود را Reset کنید و دوباره کنترل حساب کاربری خود را به دست بگیرید. البته Reset کردن گذرواژه نیازمند تصدیق نام Domain شخصی است که با ساخت یک CNAME در DNS امکان پذیر است.
https://admin.google.com/domain.com/VerifyAdminAccountPasswordReset
آیا لینک های مفید دیگری از گوگل هست که از آنها استفاده می کنید؟ نظرات کاربران، بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن آنها با دیگر مخاطبان است.
:: موضوعات مرتبط:
دانستنی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0